Kategoria: Umiejętnosći: Doświadczenie w latach
Imię i Nazwisko:Włodzimierz Kołakowski
Wzrost:
Waga:
Oczy:
Włosy:
Głowa:
Szyja:
Klatka:
Pas:
But:
Doświadczenie:

 

Filmografia:
1986 RZEKA KŁAMSTWA - jeździec

1986 PRZEPRAWA - jeździec

1987 r. w Zespole Jeźdźców Kaskaderów Konnych „ BONANZA”
1988 KANCLERZ - jeździec, kaskader
1989 ŻELAZNĄ RĘKĄ - jeździec, kaskader
1989 SCENY NOCNE (Teatr Telewizji) - jeździec, kaskader
1989 JASTRZĘBIA MĄDROŚĆ - jeździec
1989 KRÓLEWSKIE SNY - jeździec, kaskader
1990 NAPOLEON W EUROPIE, WARSZAWA - jeździec, kaskader
1992 SZWADRON - jeździec - kaskader
2001 NOC CZERWCOWA - jeździec
2002 ZEMSTA - kaskader
2005 KAROL, CZŁOWIEK KTÓRY ZOSTAŁ PAPIEŻEM - kaskader
2005 JAN PAWEŁ II (Pope John Paul II) - kaskader
2006 SZATAN Z SIÓDMEJ KLASY - przygotowanie i użyczenie konia do scen
2007 HOTEL POD ŻYRAFĄ I NOSOROŻCEM - kaskader
2007 Film dokumentalny dla kanału Discovery Historia - kaskader
2008 GENERAŁ - przygotowanie konnych scen kaskaderskich

jazda konna (ujeżdżenie, skoki przez przeszkody, cross), tresura koni kaskaderskich, fechtunek (układanie pojedynków z wykorzystaniem bialej broni, pojedynki z ziemi oraz na koniu), palenia (palenie człowieka, konia, palenie jeźdźca na koniu), pokaz zręczności na galopującym koniu (tzw. dżygitówka), Poczta Węgierska, upadki, wleczenia (w tym wleczenia w strzemieniu).

Umiejętności:jazda konna;pokazy live show;
Uprawnienia:

• instruktor jazdy konnej,
• licencja III kl. sportowej w skokach przez przeszkody,
• licencja sędziego III klasy w skokach przez przeszkody,
• srebrna oznaka jeździecka Polskiego Związku Jeździeckiego

 licencja sędziego III klasy w ujeżdzeniu
 licencja sędziego III klasy WKKW